ZORG VOOR JE MOND

LANDELIJKE WORKSHOP VOOR OP DE BASISSCHOOL inclusief professionele poetsles!

Over de workshop

Deelname aan de workshop is zowel voor de school als de ouders geheel kosteloos. De workshop wordt namelijk vanuit de basisverzekering vergoed. Het enige wat wij wel nodig hebben van de ouders/verzorgers, is een volledig ingevuld en ondertekend deelnameformulier.

Hoe werkt het?

  • De kinderen worden in groepjes van 4 de klas uit gehaald in samenspraak met de juf/meester.
  • De duur van de workshop is ongeveer 15 a 20 minuten.
  • Elk kind krijgt sowieso een individuele poetsinstructie (dit is het belangrijkste aspect van de workshop!)
  • Tijdens de workshop wordt de basis over een goede mondverzorging en mondgezondheid gelegd. De informatie wordt met de kinderen gedeeld op een leeftijdsgerichte wijze. Wij hebben hiervoor per groep aparte lesmaterialen voor ontwikkeld.
  • Alle deelnemende kinderen krijgen een goodiebag mee naar huis met bruikbare producten voor het kind zelf en de ouders/verzorgers. Tevens ontvangt elk kind adviezen/tips voor ouder en kind en een rapportage over de eventuele bijzonderheden die wij hebben gezien tijdens de workshop. Natuurlijk mag ook een poetsdiploma niet ontbreken nadat de kinderen de tanden weer netjes schoon hebben gepoetst tijdens de workshop!

Wij komen graag bij uw school langs om kennis te maken met u en uw team om al uw eventuele vragen mondeling toe te lichten. Ook verwijzen wij u graag door naar de pagina waarom als u die pagina nog niet heeft bekeken. Hier staat namelijk uitgebreid puntsgewijs toegelicht waarom deze workshop zo effectief en ontzettend nodig is.

Een gezond gebit voor ieder kind!